Ulukent İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın özgüvenini sağlayan, ideallerini gerçekleştirebilceği ve paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ; geleceğini tahmin eden değil geleceğini yaratan nesiller yetiştiren özgün bir okul yaratmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararaına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.00
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://diyadinulukentilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ulukent köyü diyadin ağrı

Adres - ulukent köyü diyadin ağrı

Ulaşım Öğretmenler servis aracıyla okula gelmektedirler. Ulaşımı en rahat köylerden birisidir.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık : 15 km. İl Merkezine Uzaklık : 75 km.